Vänskligt

Hej vänner!
Jag måste erkänna något lite pinsamt. Jag har gått och blivit en facebookare, jag gav in för påtryckningarna och nu så är jag en vän-räknare jag också. För att vara ärlig så är det inte hemskt, jag har säkert varit inne tio gånger på fyra dagar men det borde nog lunga ner sig snart hoppas jag.

Äntligen har jag lov, det är den första långa ledigheten jag har haft sen jag ryckte in, fem veckor! Nu fick jag säkert många sura skattebetalare emot mig men det var det värt för att få skryta lite.
Jag får vara ledig både på nyår, julafton och min födelsedag. Hur tur har inte jag?! Iochförsig så kanske jag slösar bort lite av lovet genom att gå på skolan men jag vill spendera min tid med min gullepluttis så det får gå, annars så skulle jag förmodligen bara sova bort det ändå.

Nu så är det så gott som bestämt att jag och min pluttegullegris ska flytta till Luleå. Förmodligen så åker jag dit först och så kommer hon efter.
Det kommer att bli storslaget, jag kommer att ha "sparat dagar" i över ett år så vi kommer att få en finfin lägenhet. Det enda är väll att det är långt norrut och min sötnos tycker att det är kallt som det är här, jag får försöka övertala henne med ett leende och en varm jacka. Hon vill gå civilekonom med internationell inriktning och jag tror det är en jättebra linje, iochförsig så vill hon jobba ett tag först, så jag ska försöka hitta nått jobb åt henne i Luleå. Det var ett av vilkoren för att hon skulle följa med, telefonkatalogen nästa.

Jag hoppas att ni har det bra allihopa

MVH // Magnus

RSS 2.0