God jul, gott nytt år och god fortsättnig...

Hej!
Jag har legat insjuknad de senaste dagarna men nu är jag äntligen frisk igen. Imorse vaknade jag av att det var alldeles för kallt i rummet därför att värmepannan hade slagit av (jag är hemma hos min pluttis). Det här är faktiskt inget ovanligt fenomen för min del, därför jag har ett el-element till den lilla sommarstugan där jag bor och om det blir för kallt så klarar inte elementet att väma upp den sommarisolerade stugan och proppen går.
Men hur det nu var så tänkte jag att jag skulle ta en varm dusch för att kärlen i mina lår skulle gå ut. När jag till min fasa upptäckte att pannan även värmde upp varmvattnet, geni som man är så kunde jag inte räkna ut det. Då för att både mätta min undernärda mage(pga sjukdom) och förhoppningsvis värma mig en smula så började jag gå till det enda matstället som finns här,
Efter en promenad på 20-30 minuter i det snötäckta västernorrland så kom jag fram och fick betala 70 kr för en kebbabrulle. Det tog en kvart innan jag fick den men det var den godaste kebbabrullen jag har ätit på ett bra tag. Tyvärr så orkade jag bara halva, men det är sånt man får ta här i livet. Jag åt den andra halvan när jag kom tillbaka hit och nu har jag duschat i riktigt varmt vatten så det blev en ganska lyckad dag i slutändan.


RSS 2.0