15 dagar kvar

Vi börjar väll med i förrgårkväll. Som jag sa så åkte jag till anton för att sen gå och äta tacosbuffe. När vi kom dit så visade det sig att drycken inte ingick i buffen, som kostade 75 kr, så vi sket i det och åt kebab istället. Jag åt en kebab med bröd för 45 kr där dycken ingick, då spelar det ingen roll hur det smakar för det priset.
När vi hade smörjt våra krås så gick vi tillbaka till Anton där han bjöd på förfriskningar, en 3,5:as förfriskning iallafall. Sen så bar det av hem till Simon via mig efter att han hade bestämmt vad han skulle ha på sig, det kan inte ha tagit längre än 30 minuter för han att bestämma sig.

Ja just det, jag träffade en gubbe på väg till Anton. Jag gick över kampus och mötte jag en gubbe i 35 års åldern som sa "Hej". Jag tittade mig omkring och konstaterade att det var mig han hade hejat till.
 - Eh, hej? (M(agnus))
 - Nu har jag cyklat ifrån brunflo via mariavägen och ända hit. (G(ubbe))
han var kanske 170 cm lång, knubbig, rödhårig och hade en flint. Man kunde höra att han var ordentligt anfådd.
 - Oj, vad du har cyklat på... (M)
 - Ja, men nu så är det nått fel på cykeln. (G)
 - Jaha, vadå då? (M)
 - Ja men du kan väll lyfta här. (G)
Så greppade jag tag i pakethållaren och lyfte upp bakhjulet medans han snurrade på tramporna med händerna.
 - Ser du, hjulet är skeft, vad tror du? (G)
Jag är ju ingen cykelexpert men jag försökte väll ändå.
 - Märker du av det när du cyklar? (M)
 - Ja, om jag kommer upp i hög fart så. (G)
 - Näe, men det är nog kanske nån eker som har böjt sig. (M)
 - ja, så kan det nog vara. (G)
 - Men jag ska nog gå nu. (M)
 - Okej, hejdå kompis! (G)
 - ehh ja, okej hejdå. (M)
Så fort han började prata så var det ändå jag kunde tänka på "Blogginlägg". Det var ett ganska underligt men ändå trevligt möte, synd att jag inte vet mer om cyklar.

Men tillbaka till min fredagskväll. Vi gick mitt hus så jag kunde byta t-shirt, jag ska väll inte vara sämre och den hade ändå stört mig hela dagen. Efter det så gick vi till Simon och han skjusade oss till Daniel Allaputto, vi hade hört att det skulle vara ett antal personer som skulle dit för en trevlig sammankomst. Ett tag in på kvällen så ringde jag min gullepluttis, för att prata. Det slutade med att jag sjöng den enda versen ur Curly Sue jag kunde och hon spelade in det, nu så hotar hon med att andvända den som ringsingnal.
Fram emot två tiden så ville Anton hem och vi hade ingen att åka med, så det var bara att börja gå. Vi kom fram till mig vid tre. Det var en trevlig promenad, vi pratade om gamla goa tiden när vi hoppade studsmatta och spelade dator hela dagarna.
Det blev en lyckad kväll


Lördagsmorgonen däremot, jag hade så ont i kroppen att jag knappt kunde röra mig. Men jag bet ihop och sträckte mig en halvmeter och startade "Scrubs" på datorn. Efter det så började jag titta på "Supranos",  som Anton har rekomenderat ett tag.
Efter tre avsnitt så klarade jag inte av hungern längre så jag gick in och åt två korvar med bröd. När jag hade ätit så tänkte jag vara duktig och åka ner till tågstationen för att hämta ut mina tågbiljetter för inryckningen, men det var stängt (och jag hade ändå tagit med fel papper dit ner). Istället åkte jag till min mormor och morfar för att bestämma vilken bil jag och pluttisen ska åka med på den stora Sverige turen.
Jag var ganska hungrig när jag var där så det var tur attt de bjöd på lax och potatis. Efter noga mätningar och planering kom vi fram till att opeln blir bäst, en liten skåpbil. När jag var där så ringde anton och frågade om vi skulle på bio. Det var meningen att vi skulle gå på fredagen, men vi orkade inte.
Jag tackade min mormor och morfar för maten och begav mig hemmåt, de skulle ändå iväg på konsert "Rhapsody in rock" inte så dåligt för att vara 71 respektive 65 bast. Jag ska dit igen på torsdag för att fixa "The Partymobil" som den kommer att bli mer känd som under våran stora sverige tur.
Jag gick till Anton och vi tittade på TV och spela PS3 till filmen började. Vi såg "Berättelsen om Narnia: Prins Caspian" Den var betydligt bättre än ettan.
När vi hade sett klart så hade vi tänkt gå på krogen men vi ångrade oss, vi hade inte lust. Så vi gick hem till Anton igen och så ringde vi Simon. Han var på Partaj med nisse och allaputto så Anton övertalade Simon att komma och hämta upp oss, vilket inte är det lättaste. Men när vi väl var där så var det ganska segt så jag gick hem. På hemvägen pratade jag med min pluttegut och jag slutade inte prata förens jag var hemma och sov.

Jag har inte gjort så mycket idag men nu så ska jag iväg till stugan på högarna med mamsen, så vi får väll se om det blir något mer att fylla i med sen.

Oj vad långa inlägg det blir när jag inte uppdaterar på några dar, jaja. Nu har jag inte tid att korrekturläsa så ni får ursäkta om det har blivit några missar.

Hej då

Kommentarer
Postat av: Plupp

väll(http://www.kolozzeum.com/forum/archive/index.php/t-32161.html)

buffé

drycken

bestämt

Campus

Brunflo

Mariavägen

andfådd

skevt

sjutsade

använda

Sopranos

rekommenderat

hemåt

Opeln

Anton

Sverige

Nisse

Allaputto

pluttegutt

förrän

Högarna.. En sån tur att jag hade lite tid över! Du måste lära dig när man använder stor bokstav och vilka ord man skriver ihop.However. Du verkar ha det bra. Härlig man med cykeln förresten!

2008-07-13 @ 22:00:50
URL: http://variabelle.blogg.se/
Postat av: Micahan

www.kolozzeum.com/forum/archive/index.php/t-32161.htmlHahaha, språkpoliser finns bland oss alla.

2008-07-13 @ 23:53:37
Postat av: Tanten

Tur att jag är gift så jag får utlopp för allt mitt språkpoliseri i äktenskapet.

Det är i alla fall viktigt att skilja på objekts- och subjektsformen när det gäller personliga pronomen, för det har jag hört.

Förövrigt tycker jag att ni kunde fortsätta med studsmatta och datorer. Det där med sammankomster låter vanskligt.

2008-07-14 @ 09:32:26
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: Magnus

Jag skrev faktiskt att jag inte hade tid att korrekturläsa. Men det är väll( ;P ) bra att nån gör det.

2008-07-14 @ 18:26:17
URL: http://mpss.blogg.se/
Postat av: Karin

Btw. Skulle kunna slå vad om att du googlade ordet "korrekturläsa"..;)

2008-07-14 @ 20:04:12
URL: http://variabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0